Latex spuiten

Latex spuiten van muren en plafonds
U wilt uw muren of plafonds een kleur geven of opnieuw met latex behandelen omdat de kleur is vervaagd. Natuurlijk kunt u dit zelf doen door middel van een verfroller. In de volksmond het sauzen van muren en plafonds genoemd. U kunt ook gebruik maken van de diensten van Interstuc. Wij passen latex spuiten toe voor muren en plafonds. Dit doen wij door middel van Airless spuiten. Ook wel nevelarm spuitwerk genoemd. Hiervoor gebruiken wij professionele Airless spuitapparatuur met regelbare luchtondersteuning voor een perfect resultaat.

Op welke ondergrond kun je spuitwerk toepassen?
Latex spuiten is bijna op iedere ondergrond mogelijk, indien gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige latexen op waterbasis. Daarbij vinden wij het vanuit Interstuc belangrijk dat we ook milieubewust werken en kiezen voor optimale kwaliteit in materialen en milieu.

Voordelen van latex muurverf spuiten


Airless latex muurverf spuiten kent een aantal voordelen.
Het resultaat is vele malen mooier dan het standaard sauzen omdat de muurverf mooier in elkaar overvloeit. Kijkend naar het kosten aspect kunnen we concluderen dat gemiddeld genomen u 25% goedkoper uit bent. Dit is eerlijk gezegd wel afhankelijk van een aantal factoren. Voorafgaand aan een prijsopgave geven wij dit ook aan.

Voor u als particulier fijn omdat u de besparing voor andere uitgaven kunt benutten. Er is wel wat meer voorwerk, het afplakken. Dit weegt echter niet op tegen de voordelen geven onze klanten aan. U heeft zoals gezegd een mooier resultaat, minder overlast vanwege tijdwinst en besparing in kosten.


Offerte aanvragen .

Call Now Button